idag åkte jag och Kajsa till hundudden ute på djurgården och träningstävlade i nosework . Det är alltid spännande att åka till nya ställen få nya miljöer och träna att söka på . denna gången va det 2 sök och det va behållare och inomhus , som alltid är Lotta och Siv kluriga ….. Lotta hade hand om behållare och hon hade massor av olika kartonger långsmala som ett lysrör…… runda som stod upp och andra roliga
här står fröken Kajsa och markerar att det är den doften ligger i så duktig liten tös .
inomhus söket va i källaren som jag hade hoppats på då vi anmälde oss för det är en liten speciellt ställe att söka på och det är nyttig träning , mycket hyllor och gömslen och ställen att gömma på luften rör sig där inne inte som vanligt , Kajsa går in fullt taggad och går runt och runt och kollar hela miljön och sedan så börjar hon jobba och då tar hon den ganska så snabbt smiley den satt på dammsugaren som va mitt på golvet , hon gjorde en snygg markering och va enkel att läsa