Idag åkte vi och tränade på hundudden på djurgården ….. idag hade dom alla fyra söken, Mycket spännande , Kajsa fick börja med fordon och behållare och Kajsa klarade båda , fordonet va 2 bilar en hög som dom fick sätta tassarna på metallen , inte på lacken …. snygg snabb markering , inga tveksamheter ….. behållarna gick vi in Kajsa stanna vid en men tog aldrig sitt beslut …. hon gick vidare och nosade av flera kartonger sedan gick hon tillbaka och markerade den öppna kartongen igen och hon stod och markerade men markeringen va inte hundra så jag väntade ut henne lite extra och då fick jag en markering och det va rätt kartong …. en liten luring där skulle jag säga smiley ja sedan va det inomhus i deras lilla ute hus och där låg den i skåpet …. jag förstod att den va i skåpet men jag fick ingen markering , hon ville inte fästa på skåpet så hon fick nosa och nosa och tillslut valde hon att lura sin matte genom att ställa sig och peka på fel ställe ….inte på skåpet …. tyvärr missa vi inomhus då ….. och sedan hade vi utomhus söket kvar ….. Kajsa vi inte berör av miljön men hon va inte fokuserad på jobb då hon va skendräktig …. så det blev den här berömda rundgången…. jag ber Kajsa gå ut och jobba , hon gör det halvhjärtat och slutar jobba efter en liten stund ,jag får påminna henne att jobba och söka och blir lite så att jag pekar och styr förmycket och då slutar Kajsa jobba helt och tillslut så gör hon en markering för att få slut på eländet då matte lägger sig i ….. ja vi missa det söket också, ja det klassiska katastrof söken dom 2 sista till att vara klockren i dom 2 första …. men motivationen tog väl slut på halva vägen …. dock va det bra träning ….. och vi har fått med oss att vi behöver träna mera